• Megújítva
  • -15 %
7oz Új Hordozható Rozsdamentes Acél flaskád Iszom Whiskyt Alkohol Lombik Csavaros Kupakkal Kancsó Ingyenes Szállítási -15

7oz Új Hordozható Rozsdamentes Acél flaskád Iszom Whiskyt Alkohol Lombik Csavaros Kupakkal Kancsó Ingyenes Szállítási -15

HUF 1072.00
HUF 1260.90


7oz Hordozható Rozsdamentes Acél flaskád Iszom Whiskyt Alkohol Lombik Csavaros Kupakkal Kancsó Ingyenes Szállítás
Jellemzők :
100% vadonatúj, jó minőségű,
A nagy teljesítményű kap tömítések szorosan továbbra is csatolni kell a szervezet, hogy megakadályozzák kap veszteség.
Kényelmesen végezze a zsebében, majd élvezni egy kis ízelítőt az alkohol bármikor.
Tartós, szivárgásmentes, nyomás-bizonyíték, valamint a baleset-bizonyíték.
Egészségügyi, valamint a környezetvédelmi barátságos.
Gyönyörű kivitelezés tökéletes design.
Tökéletes a katonai, mind a kültéri tevékenységek
Rozsdamentes acélból készült
Lombikot alkohol, szesz, whisky, stb.
Nagyszerű ajándéknak a barátok!
Kapacitás : 7oz
Szín : Ezüst
Csomag :
1db * Alkohol Lombik Kancsó
Írunk egy alacsonyabb érték a csomag elkerülése érdekében készítsen tarifák. Minden ország más tarifák politika. Mi nem számítunk fel semmilyen forgalmi adót, valamint kezelési díjat.
Mindenesetre nem vagyunk felelősek adó (ÁFA)/Behozatali Vámok vagy bármely azzal egyenértékű merül fel, a szállítási tranzakció. Kérjük, ellenőrizze a helyi egyéni jogszabályok, illetve látogasson el a helyi vámszerv a honlapon, mielőtt vásárol.
Általában küldjük a csomagot ajánlott levélben ,Ha kell, a telek sürgősen , akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy fizetni az extra szállítási költség , köszönöm .
1.Ha az elem nem működik, kérjük, ellenőrizze kétszer ellenőrizze, hogy az elem meghibásodik, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz képviselője azonnal, akkor tudom, a Részletes Probléma , mi mindent megteszünk, hogy szolgáljalak.
2.Ha kaptál egy hibás, sérült, hibás, vagy a tétel nem leírt, vegye fel velünk a részleges/teljes visszatérítési vagy csere a költség.
3.Ha vissza akar térni az elem,akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba követő 30 napon belül csomag érkezik .Vissza a termékek is biztosítania kell, hogy az eredeti állapotába, beleértve azt is, doboz, csomagolás, valamint minden egyéb kiegészítők. Vissza, hogy egy eredmény, az ügyfél a hiba alá kerülnek, a tényleges szállítási díj levonása a visszatérítés.
4. Vevőnek kell fizetni a szállítási díjat vissza, ha a NEM-Eladó Hibát visszatér a visszatérítés . (E. g. hozott rossz méret, vagy rossz elem)
A satisfication mindig a törekvés , lépjen velünk kapcsolatba, kérjük, ha bármilyen problémája vagy kérdése van ,köszi !

Specifikáció

A Test Anyaga:
Fém
Típus:
Mini
Márka Név:
Multiyilego
Modell Száma:
M6003088

Ügyfélválasztás