• Megújítva
  • -40 %
6 DB Közös Összekötő Két Waterpipes 1 / 4 1 / 2 BSP Műanyag vízszűrő Eszközök Ingyenes Szállítás

6 DB Közös Összekötő Két Waterpipes 1 / 4 1 / 2 BSP Műanyag vízszűrő Eszközök Ingyenes Szállítás

HUF 1088.00
HUF 1811.70


6 DB Közös Összekötő Két Waterpipes 1 / 4 1 / 2 BSP Műanyag vízszűrő Eszközök Ingyenes Szállítás
Teljesen új, kiváló minőségben. Használt víz tisztább, víz adagoló stb. Vízszivárgás még nem került elő, még akkor is, ha a közös vizsgálták át antifatigue több mint 20.000-szer.
Anyaga : műanyag. Belső átmérője víz belépő : 20mm. Belső átmérője víz outlet : 6mm. Hossza : 37mm Mennyiség : 6db. Nettó tömeg : körül 10g.
6 db A Közös Összekötő Két Waterpipes.
SZÁLLÍTÁSI Rendelések általában szállított ki 1-2 munkanapon belül (többnyire belül 24 óra) keresztül China post Levegő. Ez lesz 7 25 nappal kell kézbesíteni . Miután szállítjuk. Általában a tranzit idő változik. Mail tranzit idő már említettük, a legjobb becsült de nem garantált. Elemek érkezik 7 25 munkanap. Az érkezési idő attól függ, hogy bizonyos tényezők, valamint a különböző területeken Ez a táblázat csak ajánlani hivatkozás, hogy az érkezési idő, nem jelenti azt, hogy a szállítás-az alábbi országokban. Kérjük, válasszon egy helyi eladók. ha nem, várjon türelmesen, a szállítási idő kijelentette. Ha vásárolni. kérjük, NE hagyja negatív vagy semleges visszajelzést, ha nem kapott tétel 30 napon belül. mert már említettük, a szállítási idő, többször is. Visszatér&Warrantry a termékek eladási közé gyári garancia. nem fedő elem, hogy bántalmazták. égett, sérült, bármilyen formában. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba keresztül Üzenetet, ha NEM kapott tétel 30 napon belül. ellenőrizni fogjuk, hogy a posta. majd küldje el újra vagy visszatéríti a hiányzó elemet. Abban a valószínűtlen esetben, ha a termék hibás, egyébként. vegye fel velünk a kapcsolatot minél előbb, majd vissza számított 7 Napon belül. A postaköltséget, illetve a csomagolási díj NEM kerül visszatérítésre. Nem leszünk felelősek, a szállítás vagy a biztosítás díjait a visszatérő elem vissza hozzánk. Ha vissza egy elem vásárolt tőlünk. biztosan vissza Gyári Állapotban. Ez tartalmazza a csomagolás. betétekkel. kézikönyvek, stb. Kérem, engedje meg, akár 5 Munkanapon számunkra, hogy a folyamat a visszatért elem VISSZAJELZÉS lépjen VELÜNK KAPCSOLATBA, Kérjük, NE hagyja negatív vagy semleges visszajelzést, ha nem kapott tétel 30 napon belül . mert már említettük, a szállítási idő, többször is. A célunk az, hogy a Felső Szintű ügyfélszolgálatot. általában akkor mi megpróbáljuk a lehető legjobban megoldani minden problémát. Nagyra értékeljük a POZITÍV visszajelzést. Kérjük, NE hagyják a negatív visszacsatolás nélkül kér segítséget. Ha bármilyen kérdése . kérjük, e-mailben a szolgáltatás szakemberek Napi 8 Órában. 5 Nap egy Héten .Válaszolni fogunk önnek AZONNAL. Ha nincs válasz, hogy 24 Órán belül(munkanap) . kérjük, ellenőrizze a spam a mail box

Specifikáció

Típus:
Konyhai Csaptelep Tartozékok
Modell Száma:
16050004S01
Konyhai Csaptelep Tartozékok Típus:
szűrő
is_customized:
Yes
Mennyiség:
6 db

Ügyfélválasztás