• Megújítva
Amerikai angol Elrendezés Szilikon Vezeték nélküli Billentyűzet Fedél Apple Új Varázslat Billentyűzet megjelenése 2015 MLA22LL/A Billentyűzet Bőr Matricák

Amerikai angol Elrendezés Szilikon Vezeték nélküli Billentyűzet Fedél Apple Új Varázslat Billentyűzet megjelenése 2015 MLA22LL/A Billentyűzet Bőr Matricák

HUF 1887.30

Új elrendezés Vezeték nélküli Billentyűzet Matrica,Szilikon Billentyűzet Bőr Cover az Apple az Új Mágikus Billentyűzet megjelenése 2015 (MLA22 LL/A)
A QWERTY billentyűzet 2 elrendezések, egyesült KIRÁLYSÁG Enter billentyű elrendezés NEKÜNK Enter billentyű elrendezés, kérjük választotta ki a megfelelő modellt.Ha rosszul választotta meg a modell, akkor nem lesz felelős.
(Ez a lista NEKÜNK adja meg elrendezés csak) Ez az angol MINKET Szabványos Billentyűzet Fedél,Nem alkalmas az EU/UK szabványok Alkalmas : Új Varázslat Billentyűzet 2 MLA22 B/A kibocsátás 2015-ben Jellemzők : 1 Prémium Puha Szilikon, Tartósabb. 2 kulcsszavak van nyomtatva a billentyűzet fedelét. 3 Egyedi Ergonomikus Anti-megcsúszás Design,Kényelmes,Biztonságos,Kényelmes fogás. 4 Rugalmas,Mosható, könnyen alkalmazható, majd távolítsa el a tisztítás vagy fertőtlenítő. 5 Öltöztesd fel a LAPTOP divatos színű,szilikon védelem most. 6 Vízálló,többé nem kell aggódnia, hogy víz,tej,gyümölcslé,kávé vagy egyéb folyadék fröccsen a billentyűzet, míg az okozott kárt, hogy a szeretett LAPTOP. 7 Szín, mint mutatják.

Specifikáció

tanúsítási:
CE
Funkció:
Vízálló,Porálló
Vastagság:
28.7 CM*11.9 CM
Márka Név:
RYGOU
Alkalmazható modellek:
Macbook
Termék Állapota:
Raktáron
Csomag:
No
Anyag:
Szilikon
Alkalmazás Mérete:
Az Új Magic Billentyűzet megjelenése 2015

Ügyfélválasztás