• Megújítva
2017-re Új Mágneses Projekt munkamemória Pad Mat Csavart Valami Adszorpciós Kapus Mobiltelefon, Laptop Javítás Eszközök 25cm*20cm

2017-re Új Mágneses Projekt munkamemória Pad Mat Csavart Valami Adszorpciós Kapus Mobiltelefon, Laptop Javítás Eszközök 25cm*20cm

HUF 1077.30


Mágneses Projekt Munka Felület Mat a Telefonok, Tablet
Termék Méret :
Méret : 25cm * 20cm
Vastagság : 0,8 mm
Dolgozik Pad Súly : 150g
pen-Tömeg : 7 g
Tábla pen műszaki adatok : Durva 1,5 mm nib
1. Munkafelület, hogy végre részletes projektek
2. Előre Nyomtatott rács célja, hogy segítsen megőrizni alkatrészek szervezett. 25cm*20cm is vonz több kis csavar, ami a dolgokat még rendezett, tiszta.
3. Úgy viselkedik, mint egy szárazon törölhető tábla, amely lehetővé teszi, hogy írja le a lépés számok, felhívni a nyíl mutatja, hogy hol mennek a dolgok, vagy akár írni rövid megjegyzések magad. Ez alkalmas, hogy egymástól bármilyen kis elektronika, olyan, mint a mobiltelefon vagy hordozható játékkonzol. Akkor is használni, ha figyelembe egymástól nagyobb elektronikai elemek, mint a játékkonzolok, ha használni, mint egy helyen kell tárolni, csavart, jegyzeteket. Jön egy cipzáras vinil hordtáska, de kérjük, vegye figyelembe, hogy a hordtáska nem tartjuk a csavar a helyén.
4.Megérdemled a javítás! Nagy a mobiltelefon javítás, te meg ne aggódj csavar nyomon követése, valamint arra, hogy a mobiltelefon, a csavarok lesz ott, ahol hagyta őket.
Megjegyzés :
Nem javasoljuk, hogy a projekt felület a csavart rajta, nagyobb csavart, majd csúsztassa le, amikor a függőlegesen tartott.
Ne mossa ez a termék vízben.
Csomagolási lista
Csomag Tartalma :
1 x Munka Mat
1 db Tollat

Specifikáció

Modell Száma:
AA049
Kompatibilis Márka:
Apple iphone
Méret:
25cm*20cm
Márka Név:
PESTON
Összetevők:
Javítás Eszközök

Ügyfélválasztás