• Megújítva
  • -0 %
1 darab 100*100*0.5 mm Termikus Párna Szilikon Hűtés A CPU-GPU IC Javítás Mobil, Laptop, Számítógép, stb.

1 darab 100*100*0.5 mm Termikus Párna Szilikon Hűtés A CPU-GPU IC Javítás Mobil, Laptop, Számítógép, stb.

HUF 715.00
HUF 715.50


Forró értékesítés javítás eszközök :
Az orosz vásárlók kérjük, adja meg a teljes nevét! Teljes név az a név + apai név + vezetéknév.
Jellemzők : Ez a thermal pad 100% vadonatúj, jó minőségű. Ez a thermal pad jó a vezetés, akkor könnyen közé hűtőborda, majd a CPU, GPU, vagy IC stb. Specifikáció : Anyag : Vezetés Szilikon Vastagság : 0,5 mm Méret : 100*100 mm Megjegyzés : 3 modellek a különböző hővezető, ők 2,0 W/m-K, 4,0 W/m-K, 6.0 W/m-K , ahol a 6.0 W a legdrágább a legjobb termikus hatások, a 2.0 W a legolcsóbb. Kérjük észre, akkor válassza ki a modell kell. Kérjük, olvassa el a valódi képet :
Megjegyzés a szállítás :
Ha kiválasztja az "Ingyenes szállítás" ez a Post Normális Mail, ez azt jelenti, hogy nem nyomon követési számot , nem a követési adatokat a honlapján. De így, akkor mentse el a pénzt. Ha válasszuk a China Post Regisztrált Air Mail, Singapore Post, vagy Hongkong Post, akkor, regisztrált e-mail, a követési adatokat az áruk. Azonban meg kell fizetni a kiegészítő díj, mert a Posta Ügynökség felelős nekünk több a követési adatokat.
A szállítási idő, hogy sok országban a normális 15 - 45 munkanap (Oroszország 15 - 60 munkanapon, Brazília 25-80 munkanapon ), kivéve ünnepnapokon.
Normális körülmények között, a csomag nyomon követési számot gyorsabb, mint a nélkül nyomon követési számot. Szóval jobb, ha választani China Post Regisztrált Air Mail, Singapore Post, vagy Hongkong Post, i f követnie kell a követési adatokat, vagy egy kicsit aggódni a követési adatokat.
Ha annak több, mint 10 darab egy megrendelés vagy a megrendelés összegét, több, mint 30 küldünk keresztül China Post, Singapore Post, vagy Hongkong Post (a nyomon követési számot), nem kell fizetned a kiegészítő díj.
Azonban, amely a szállítási modellt választja, Kérjük bízzon meg minket. Kiválasztjuk a legjobb hajózási modell küld ki az elemet 2 munkanapon belül (kivéve ünnepek), miután megerősítette, hogy a fizetés. Kap a csomag időben.
Kellene felelős fizetni a vám, vám-és a vámon, ha tarifák.
MEGJEGYZÉS :
KÁRT A TELEPÍTÉS SORÁN NEM A MI FELELŐSSÉGÜNK, ILLETVE A JÓTÁLLÁS NEM TERJED KI. KÉRJÜK, ELLENŐRIZZE A KOMPATIBILITÁST A VÁSÁRLÁS ELŐTT.
Visszajelzés : Mi mindent megteszünk, hogy hagyja, hogy azonnali pozitív visszacsatolás a show elismerését a vásárlás. Ha bármilyen okból vannak olyan kérdések, hogy a termék vagy a szolgáltatás, kérjük, hogy annak érdekében, hogy elérje, hogy minket annyira, hogy meg tudjuk oldani a kérdés az ön számára. Visszajelzés a legfontosabb eszköz a vatera piacterén, hogy egy eladó, illetve arra törekszünk, hogy van egy tökéletes visszajelzést minden ügyfél. Tehát, ha valami nem tetszik, kérlek adj egy esélyt.

Specifikáció

is_customized:
Yes
Modell Száma:
Thermal Pad
Típus:
Egyéb

Ügyfélválasztás