• Megújítva
  • -5 %
Magas Minőségű, Állítható 40-65 KG Összetett Íj, Nyíl Sebesség 300 láb/s a Vadászat Lövészet, Íjászat

Magas Minőségű, Állítható 40-65 KG Összetett Íj, Nyíl Sebesség 300 láb/s a Vadászat Lövészet, Íjászat

HUF 58992.00
HUF 62097.30


Nettó súly : 4.3 kg
Döntetlen súly : 40-65 kg
Nyíl sebesség : 300 láb/s
Húzza távolság : 24.5-30 inch
Tengely távolság : 30 Cm
Erőfeszítés aránya : 70%

A Csomag Tartalma :
1. Ecset
2. Látvány
3. Stabilizátor
4. Kézi
El tudjuk küldeni a csomagot az egész világon keresztül EMS, DHL, a China Post, Singapore Post, stb.
Termékek elemek nem engedélyezett szállítási keresztül China Post, csak a hajó őket keresztül Singapore Post. A nyilak nem szabad szállítás Singapore post.
Akkor a hajó a csomagot a lehető leghamarabb után a fizetés, de nem tudjuk, hogy ellenőrizzék a szállítási idő, mert ez által feldolgozott egy harmadik fél-szolgáltatás. De ha a csomag nem érkezett belül a várható időt, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, habozás nélkül.
A nyomkövetési információk a csomagok, melyeket China Post lesz 2-3 munkanapon belül megjelenni, via Singapore Post lesz 4-5 munkanapon nekik mutatni. Felveheti velünk a kapcsolatot, hogy segítsen követi a szállítás, bármikor.
A termékek gondosan ellenőrizni fogják a szállítás előtt.
Néha előfordulhat, hogy egy kis hiba méret vagy szín között terméket kapott, s mutatta a kép, ha te komoly vevő, várva, hogy 100% - ig pontos, kérjük, fontolja meg, mielőtt megveszed.
Ha a termékek kapott, van valami probléma, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk, mi mindent megteszünk, hogy segítsen megoldani a problémát.
Ha elégedett vagy a termék, illetve a szolgáltatás, kérjük, szánjon néhány másodperc, hogy hagyjon minket egy 5 csillagos pozitív visszajelzést, ez nagyon fontos számunkra. ha nem elégedett, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi kitaláljuk a probléma megoldásához az ön számára.
Mi lesz címke a csomag, mint egy alacsony érték, hogy elkerüljék az extra adó. Mi mindent megteszünk, hogy segítsen halad a végső, de ha a vámhatóság kérte, a vevők felelős az adót.

Specifikáció

Márka Név:
MUSEN
Típus:
Íj
Használat:
Vadászat
Modell Száma:
M127
Íj Típus:
Összetett Íj
Név:
Junxing

Ügyfélválasztás