• Megújítva
  • -5 %
Taktikai Katonai QD Gyorsan Levehető Parittya Forgatható Hegy Tri-Zár, Állítható Hevederek Forgatható tartó Vadászat Pisztoly, Puska

Taktikai Katonai QD Gyorsan Levehető Parittya Forgatható Hegy Tri-Zár, Állítható Hevederek Forgatható tartó Vadászat Pisztoly, Puska

HUF 707.00
HUF 745.20


start Isv Module Wrap6604
end Isv Module Wrap6604
A puska a gyárilag telepített szegecsekkel, vagy bankközi más QD forgatható. Szintén elérhető a nikkel-bevonatú befejezni, hogy megfeleljen csiszolt rozsdamentes puska. Hibátlan alkalmas, csendes működés. Leválik gyorsan, mégis rendelkezik pozitív zár, biztonsági okokból. Három-lock rendszer optimális biztonsági véletlen kinyílás ellen. Belső gyűrű átmérő : 27mm kb.
1 x QD Parittya Forgatható Mount
Az összes elem belül feladásra kerülnek 3 munkanap, fizetési visszaigazoló az Összes Elem lesz elküldve alipay megerősítette, csak cím. Az orosz Vásárlók : kérem, adja meg a teljes nevét (általában 3 szó).Ha nem fullname írva a csomagot, csomagokat lehet szállítani, hogy rossz ember vagy bereturned vissza hozzánk. Az összes elem lesz elküldve a légi mail, ha megrendelések több mint 2kg, lehet, hogy ajánlatot kifejezett, így például az EMS, DHL, Fe Dex, stb. Szállítási idő becsült, mint az alábbi :
Annak érdekében, hogy megkapja a parancsot adó ingyenes behozatalára, akkor bejelenti az alacsonyabb érték. Ha nem, kérjük, tudassa velünk, vám : együtt Tudunk működni, hogy tisztázzuk a csomagokat a vámhatóság, de nem tudja elviselni, vámok. Ha kell, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba Egyéb : Kérjük, írjon nekünk üzenetet, először is megnyitása helyett vita, ha nem kapja meg a csomagot, miután becsült idő. Mivel a szállítási határidő attól függ, hogy az ország logisztikai mód. Köszönöm.
Elfogadjuk, Alipay. Minden hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor LETÉTI. A legjobb módja annak, közvetlen, online fizetés, megadhatja magát. Ha szeretné, hogy más fizetési feltételeket, kérjük, tudassa velünk, mielőtt helyet érdekében.
Amennyiben a termék hibás, vagy hibásan szállított, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba megoldására, vagy vissza, 14 napon belül, miután megkapta a csere vagy a pénzt vissza. Ha nem elégedett a tételeket, akkor a csere, de a vevő felelős minden további szállítási díjat. Köszönöm!
Ha elégedetlen vagy bármilyen ok miatt, kérlek, ne légy gyors, hogy hagyj egy ALACSONY DSR (KEVESEBB, mint ÖT CSILLAG) vagy Semleges/Negatív Visszajelzést. Igyekszünk a legjobb, hogy önnek a legjobb megoldást, AZONNAL, miután az üzenetet. Úgy gondoljuk, jó kommunikációs éri el jó eredmény a Legjobb kedvezmény kedvesen. Az elégedettség mindig a cél. Összes üzenet lesz, azt válaszolta, 24 órán belül, kivéve a hétvégén, ünnepek. Üdvözöljük a bolt nekünk bármikor.
start Isv Module Wrap6587
end Isv Module Wrap6587

Specifikáció

Márka Név:
Aimfiree
Modell Száma:
Parittya Forgatható-165
Név:
QD Parittya Forgatható
Anyag:
Fém

Ügyfélválasztás